Open positions

Please note, as the positions currently open require fluent Finnish the following is in Finnish only. 

 

Testauskonsultti / ohjelmistotestaaja – Helsinki

Haemme testausalan ammattilaisia ohjelmistotestaukseen liittyviin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu sovitusti testaus-, laadunvarmistus- ja testausautomaatioon liittyvät työt asiakkaidemme projektien tiimien jäsenenä, osallistuminen yrityksemme testauksenhallintatuotteen Meliora Testlabin tuotekehitys- ja tukityöhön ja halutessasi myyntityöhön. Pääset halutessasi osallistumaan tuotekehitykseen, innovoimaan tuotteeseen uusia ominaisuuksia, konkreettisesti parantamaan käyttämiäsi työkaluja ja tekemään työskentelystäsi helpompaa.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta tai testauskonsultoinnista, ymmärrystä yleisesti ohjelmistokehityksestä ja olet utelias tutustumaan uusiin teknologioihin sekä innokas kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Toivomme, että olet oma-aloitteinen tehtäviesi hoidossa ja hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Sijaintipaikkasi on Helsinki. Tehtävä edellyttänee jonkin verran matkustamista etenkin pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Kanala, etunimi.sukunimi@meliora.fi / p. 050 361 5972. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse ja liitä siihen kertomus siitä, että mitä olet tehnyt aikaisemmin ja palkkatoiveesi.

 

Laadunvarmistuksen Hyvä Tyyppi – Jyväskylä

Haemme nyt itsellemme työkaveria. Hengitämme laatua sisään ja ulos ( hei, laatuahan varmistamassa meidän tuotteemmekin on ). Yrityksemme on, niistä mielikuvista huolimatta mitä testaukseen ja laadunvarmistukseen monesti liittyy, pysynyt ketteränä ja Kivana. Näinpä sitten haemmekin nyt sitä Hyvää Tyyppiä joissa nämä kaksi puolta yhdistyy – sinun pitäisi olla sekä särmä että joustava. Pahitteeksi ei olisi, jos asiakkaiden tapaaminen on sinulle enemmän mahdollisuus kuin uhka. Ihan kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, nopea oppimaan ja uskot olevasi valmis hyppäämään tuleen tarvittaessa. Voit olla uralla toiminut konkari tai sellaiseksi halajava – meitä kiinnostaa enemmän sitä mitä sinä teet meidän kanssa tulevaisuudessa kuin mitä olet tehnyt muiden kanssa ennen.

Työtehtäviisi kuuluu työkalun käytön tukemista ( luetaan: konsultointia), työkalun testausta ( luetaan: oman koiranruoan syömistä ) sekä konsultointia ( luetaan myös: konsultointia). Meidän juttumme on tarjota työkaluamme, Meliora Testlabia, asiakkaillemme ja tukea heitä työkalun käytössä. Tähän rakoon olemme sinua laittamassa. Jos ihan totta puhutaan niin tarkka työnkuva selviää vasta kun tulet mukaan remmiimme. Katsotaan sitten yhdessä mitä käyntikorttiisi kirjataan. Leijonaosa työstä tehdään toimistollamme Jyväskylässä, mutta pieneen määrään matkustelua on syytä varautua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Palomäki, etunimi.sukunimi@meliora.fi / p. 040 746 0050. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse ja liitä siihen kertomus siitä, että mitä olet tehnyt aikaisemmin ja palkkatoiveesi.

 

We need you

Our mission is to provide best-of-class quality management tools to help you improve your quality. We are passionate about quality improvement and practical enough to aim for best solutions. We are looking for passionate, talented and creative people to join our team based in Central Finland, Jyväskylä.

Apply by contacting us. Please explain why we should hire you, send some examples of your recent work if any and your salary expectation. Include your CV but please keep it brief. We look forward to hearing from you. 
 
Best-of-class cross-browser hosted SaaS quality and test management, testing and issue management tools to improve your quality. Site information.