server

Meliora Testlab Enterprise

Meliora Testlab Enterprise on palvelu, jolla saat eniten hyötyjä laatutyöhösi. Palvelu sisältää:

  • Enemmän mahdollisuuksia asennuksen suhteen: ns. on-premise (asennettuna omilla palvelimillesi), SaaS (pilvipohjainen palvelu) tai Melioran ylläpitämä erillisasennus (asennettu valitsemasi palveluntarjoajan konesaliin),
  • yhtäaikaisten käyttäjien perusteella lisensoinnin, joka helpottaa lisenssienhallintaa,
  • kaikki liittymät*,
  • useita erilaisia tiedonsiirtopalveluja,
  • laajempi ja priorisoitu käytön tuki,
  • Testlabin räätälöintipalvelut ja
  • päivitykset ja ylläpidon Testlabiin.

Meliora Testlab Enterprise on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka sisältää halutessasi jatkuvaa koulutusta, projektien kick-offit ja seurantapalaverit.

 

Haluan lisää tietoa

Jos haluat pyytää tarjouksen, kysyä tietoa hinnoittelumallista tai jostain muusta ostamiseen liittyvästä, ota yhteyttä myyntiimme.

 

Ota yhteyttä

 

Laskutus ja maksaminen

Tarjoamme Meliora Testlab Enterprise -palveluun joukon erilaisia laskutustapoja kuten pankkisiirron (helppoa ja kustannustehokasta varsinkin EU-alueella), luottokorttimaksun tai sähköisen laskutuksen.

 

hosted


Meliora Testlab Self-service

Meliora Testlab Self-service  on yksinkertaisempi pilvipohjainen palvelu, joka soveltuu yrityksille, joilla on jo vakiintuneet laatukäytännöt ja -henkilöstö. Hinnoittelu on yksinkertainen:

 

45 €

/ nimetty käyttäjä / kk

Nimetty käyttäjä on yksittäinen aktiivinen käyttäjätunnus Testlabissa. Yksinkertaistaen, jos Liisan ja Villen tulee päästä käyttämään Testlabia, tarvitset kaksi lisenssiä. Hinnat Alv 0%.

 

Kuinka palvelu toimii

Kun rekisteröidyt palveluun, saat Testlabin käyttöösi heti. 14 päivän koekäyttöjakso alkaa ja voit käyttää Testlabia kuten haluat. Jos päätät hankkia palvelun (tai koekäyttöjakso loppuu), saat mahdollisuuden jatkaa käyttöä sellaisenaan. Tällöin kysymme sinulta laskutus- ja luottokorttitiedot, laskutamme ensimmäisen laskutusjakson ja käyttö jatkuu katkotta.

Voit käytön aikana nostaa ja laskea käyttäjien lukumäärää. Näet Testlabin käyttöliittymästä suoraan lisensointitiedot sekä maksuhistorian.

* Koska palvelu on itsepalvelu (self-service), palveluun sisältyy vain itse-käyttöönotettavat liittymät. Tämä tarkoittaa sitä, että mm. kaksi-suuntainen JIRA-integraatio, Jasig CAS ja SAML-integraatiot sisältyvät vain Meliora Testlab Enterprise -palveluun.

Aloita koekäyttö

Emme kysy luottokorttitietojasi eikä sinun tarvitse vielä päättää laskutusjaksoja tai käyttäjämäärää. Saat ilmaisen 14 päivän koekäyttöjakson ilman sitoumuksia.

 

Rekisteröidy!

 

Laskutus ja maksaminen

Meliora Testlab Self-servicen laskutusjaksoiksi tarjoamme kuukauden, 6 kuukauden ja 12 kuukauden laskutusjaksoja. Jos maksat kuusi tai 12 kuukautta etukäteen, annamme alennusta palvelumaksusta vastaavasti 5% tai 10%. Kaikki maksut käsitellään turvallisesti Stripe-palvelun kautta ja hyväksymme kaikki suurimmat luottokortit:

Powered by Stripe

 


Kysymyksiä ja vastauksiaPricing

Yhtäaikaiset käyttäjät, nimetyt käyttäjät – mitä nämä eri lisenssityypit tarkoittavat ?

Yhtäaikaisten käyttäjien mukaan laskuttamisella tarkoitetaan sitä, että työkalua voi käyttää samanaikaisesti tietty lukumäärä käyttäjiä. Tälläisiä käyttölisenssejä tarvitaan tyypillisesti vähemmän, koska kaikki käyttäjät eivät käytä työkalua yhtä aikaa. Tällaisia lisenssejä kutsutaan joskus myös kelluviksi lisensseiksi.

Vastaavasti, nimettyjen käyttäjien mukaan laskuttamisella tarkoitetaan sitä, että jokaisella käyttäjällä tulee oma lisenssi käyttääkseen työkalua – riippumatta siitä käyttävätkö he varsinaisesti työkalua vai eivät. Tässä lisensointimallissa voidaan työkaluun käytännössä luoda niin monta käyttäjätunnusta kuin lisenssejä on ostettu.

Yhtäaikaisten käyttäjien mukaan lasketut lisenssit ovat yrityksille helpompia hallita, koska lisenssejä ei tarvitse aina ostaa lisää kun esimerkiksi palkataan uusi henkilö yritykseen.

 

Kuinka monta yhtäaikaista lisenssiä sitten tarvitsen ?

Hyvä lähtökohta on se, että tarvitse yhden lisenssin per neljä käyttäjää. Huomaa kuitenkin, että kerroin riippuu yrityksesi tavasta käyttää työkalua ja kokonaislisenssimäärästä.

Esimerkki: Sinulla on yrityksessä 300 työntekijää. Näistä 300:sta työntekijästä n. 200 työntekijää on sellaisia, jota työskentelevät projektien parissa ja ovat mahdollisia työkalun käyttäjiä. Tässä tapauksessa tarvitsisit n. 200 /4 ≈ 50 yhtäaikaisen käyttäjän lisenssiä. Testlabin tapauksessa tämä tarkoittaisi, että

  • käyttäjätunnuksien luomista Testlabiin ei ole rajoitettu mitenkään – koko henkilöstölle yrityksessäsi voidaan luoda oma käyttäjätunnus Testlabiin ja
  • sinulla pitäisi olla riittävästi lisenssejä sujuvaan ja vaivattomaan työkalun käyttöön.

 

Kuinka monta nimettyä käyttäjälisenssiä tarvitsen ?

Nimettyjen käyttäjien mukaan lisensoitaessa vastaus on yksinkertainen: Jos yrityksessäsi Liisa ja Ville käyttävät Testlabia, tarvitset kaksi käyttäjälisenssiä.

 

Tarjoatteko alennuksia ?

Meliora Testlab Self-servicessä tarjoamme 5% alennus jos työkalu ostetaan 6kk jaksoksi etukäteen tai vastaavasti 10% jos työkalu ostetaan 12kk jaksoksi etukäteen.

 

En löytänyt vastauksia kysymyksiini – mitä teen ?

Voi ei – Ota meihin yhteyttä niin me vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

 

 
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.