Micro Focus QC/ALM:sta Testlabiin ?

migratehp

Meliora Testlabin konseptit ovat tuttuja kaikille Micro Focuksen (ennen HP:n) Quality Center – tai ALM-tuotteiden käyttäjille. Näin ollen Testlabin käyttäjäksi siirtyminen on helppoa.

Meliora on kehittänyt helpon ja nopean migraatioprosessin, jolla voidaan siirtää olemassa olevat projektit QC/ALM-tuotteista Testlabiin. Näin tekemällä saavutat heti hyötyjä kuten

  • tehostat työskentelyä modernilla testauksenhallintatyökalulla,
  • pääset työskentelemään ketterän kehitystiimin kanssa ja sinulle on mahdollista laajentaa ja kustomoida työkalun ominaisuuksia erittäin kilpailukykyisin palveluin Melioralta ja
  • saat suoria kustannussäästöjä lisenssi- ja ylläpitokustannuksissa.

 

Kuinka migraatio toimii

QC/ALM-projekteissa voi olla eroavaisuuksia kustomoinneissa sekä työkalukohtaisissa asetuksissa. Tämän takia ei yleensä ole järkevintä siirtää kaikkea tietoa sellaisenaan. Jokaisessa migraatiossa Melioran asiantuntijat analysoivat tilanteen tietosisältöjä vasten ja ehdottavat sinulle parhaan mahdollisen tavan kuinka tieto kannattaa siirtää uuteen työkaluun. Tämän jälkeen tehdään itse migraatio, jonka yhteydessä tietoon voidaan tehdä myös muunnoksia.

 

Kuulostaa hyvältä!

Jos olet kiinnostunut palvelusta tai sinulla on kysymyksiä yksityiskohdista, ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää.

  
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.