Kohokohdat

Alla esittelemme muutamia tärkeitä seikkoja, jotka tekevät Meliora Testlabista loistavan vaihtoehdon organisaatiollesi. Lukeaksesi lisää Testlabista jatka ominaisuudet-sivulle.

 

Ei asennuksia

Helpoin ja nopein tapa Meliora Testlabin käyttöönottoon on rekisteröidä oma Testlab ja alkaa käyttämään sitä palveluna. Tässä vaihtoehdossa on useita etuja palvelunhallinnan ja ylläpidon näkökulmasta. Kun käytät työkalua pilvipalveluna se vapauttaa organisaatiosi suurimmasta osasta ylläpidollisia töitä kuten palvelinten ja ohjelmistojen ylläpidosta ja varmuuskopioiden ottamisesta. Kaikki nämä ja muut työkalun ylläpitoon liittyvät työt sisältyvät palveluun.

Tämän lisäksi kaikki Testlabiin tulevat päivitykset tulevat aina priorisoituna pilvipalveluun ja voit olla varma, että käytät aina viimeisintä versiota Testlabista.

Tarjoamme myös paikallisesti asennettua versiota organisaatioilla, joilla on erityistarpeita työkalun asennuksen osalta.

 

Moderni ajoympäristö

Luotettava ja turvallinen. Kaikki liikennöinti Testlabiisi tehdään turvallisen salatun siirtotien ylitse, tarkoittaen sitä, että tieto, joka välitetään työasemasi ja Testlabin välillä salataan SSL-tekniikalla. Tekniikka on sama mitä esimerkiksi pankit käyttävät salatakseen liikenteen käyttäessäsi verkkopankkia. Pääsyä tietoihisi voit kontrolloida siten, että kenelläkään ei ole pääsyä niihin, jollet anna käyttäjille tälläisiä käyttöoikeuksia. Jos tietokoneesi varastetaan, ovat tiedot turvassa palvelimillamme.

Luotettava hajautettu ohjelmistoarkkitehtuuri takaa Meliora Testlabin skaalautuvuuden. Jos tarpeesi tulevaisuudessa kasvavat sinun ei tarvitse tästä huolehtia.

Selainyhteensopivuus

Meliora Testlab on moderni selainkäyttöinen työkalu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä omalla työasemallasi ilman erillisasennuksia. Jos sinulla on internet-yhteys ja selain, voit käyttää Testlabia.

Tuemme kaikkia keskeisiä selaimia kuten Firefoxia, Microsoft Internet Exploreria, Google Chromea ja Safaria.

Keskitetty tietovarasto tiedoillesi

Meliora Testlabilla voit tallentaa määrityksesi, testitapaukset, testiajot ja niiden tulokset sekä havainnot keskitetysti. Voit olla varma, että sinä ja kollegasi tietävät missä tiedot ovat ja löytävät ne työkalun toiminnoin helposti. Tiedot myös linkitetään toisiinsa siten, että tiedät mitkä testitapaukset liittyvät mihinkin määrityksiin, mitkä havainnot löytyivät milläkin testitapauksella ja niin edelleen. Voit myös rikastaa tietoa liitetiedostoin ja kommentein. Tiedon hallitseminen ja varastointi ei voisi olla helpompaa.

 

 
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.