Palvelut

Meliora tarjoaa erilaisia konsultointipalveluja yrityksesi laatuprosessin parantamiseen. Testlabiin liittyvät palvelut on suunniteltu siten, että niiden avulla työkalun käyttöönotto ja käyttö on mahdollisimman helppoa.

 

 

Käytön tuki

Tarjoamme käytön tuen kaikkiin Testlab-installaatioihin, jotta käyttö olisi sujuvaa ja helppoa.

Perustason tukeen sisältyy helppokäyttöinen tukijärjestelmä, jolla tukipyyntöjä käsitellään. Asiakkaille, joilla on erityistarpeita liittyen käytön tukeen, tarjoamme laajempaa tukipalvelua, jonka sisältö tyypillisesti räätälöidään asiakkaiden tarpeisiin.

Voit lukea lisää käytöntuesta täältä.

 

Koulutus

Jotta saisit mahdollisimman paljon hyötyjä työkalusta, tarjoamme työkalun käyttöön ja käyttöönottoon liittyviä koulutuspalveluja.

Koulutuksen avulla henkilöstösi käyttää työkalua mahdollisimmam tehokkaasti ja ammattimaisesti. Koulutus voidaan järjestää online-etäkoulutuksena tai tiloissanne, tarpeen mukaan.

 

Tiedonsiirto

Tarjoamme tiedonsiirtopalveluja, joilla teemme tietojen migraation olemassa olevalle tiedollesi Testlabiin. Meliora on kehittänyt erilaisia teknisiä ratkaisuja ja käytäntöjä, joilla tiedon siirtäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Varmistamme aina myös, että tiedot on siirretty työkaluun oikeellisesti.

 

Konsultointi

Tarjoamme myös muita erilaisia laatuun ja testaukseen liittyviä konsultointipalveluja kuten

  • testausprosessisi evaluointia ja parantamista ja
  • teknisiä räätälöinti- ja kehityspalveluja, kuten esimerkiksi räätälöityjen ominaisuuksien tai liittymien rakentamista Testlabiin.

 

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa tarjoamistamme palveluista ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

  
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.