Testlabin edut

Liiketoimintasi liikevaihto tulee kun tuotat jotain, varmistut siitä, että toimintasi on järkevää, kehität toimintaasi niin, että tulokset ovat ennustettavia, ohjaat organisaatiotasi siten, että se parantaa toimintaansa jatkuvasti ja pyrkimällä itseluottamuksella siihen, että tuotteesi tai palvelusi on tyydyttävä ja puhuttelee asiakkaitasi.

Esittelemme tässä avaintekijöitä siihen kuinka Meliora Testlab auttaa sinua saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit myös lukea lisää Testlabin kohokohdista ja ominaisuuksista.

 

 

 

Testaukseesi ryhtiä

Testailetko vai testaatko ? Ovatko ratkaisusi määritykset hautautuneena dokumentteihin ja testaus suunniteltu Exceliin, jonka ajantasaisuudesta ei oikein kukaan tahdo tietää ?

Se, että testausta on mietitty on aina parempi kuin ei mitään, mutta Testlabin avulla saat ryhtiä laadunvarmistukseesi vaatimusten-, testitapausten- ja havaintojenhallinnan kautta.

Toistettavuutta

Juuri mikään ratkaisu ei tule valmiiksi vaan elinkaari on käytännössä aina pidempi. Meliora Testlabilla on testauksen toistaminen ja kertyneen tiedon hyödyntäminen helppoa, jolloin saat hankkeisiisi jatkuvan ja kehittyvän tavan hoitaa laatuasi.

Kun testaus on helppoa, nopeampaa ja tuottavampaa voit tehdä sitä enemmän. Enempi testaus tuottaa parempaa laatua.

Yksinkertaisuutta

Meliora Testlabin käyttöönotto on helppoa. Melioran pilvipohjaisen infrastruktuurin avulla voit rekisteröityä ja saada hyötyjä työkalusta heti.

Melioran periaatteena yksinkertaisuus tarkoittaa sitä, että työkalu on helppokäyttöinen, helposti hallittava ja helposti laajennettavissa tarpeen mukaan.

Keskitetty tieto

Missä on viimeisin hankkeesi testisuunnitelma ? Miten tärkeimmän asiakkaasi hanke etenee – onko kuukausi sitten keskusteluissa olleet virheet jo ratkaistu ?

Meliora Testlab tarjoaa yhden yksinkertaisen tietovaraston laatuun liittyvälle tiedollesi. Ole ajantasalla, valitse Meliora Testlab.

Tehosta työskentelyäsi

Saa ilmoitukset asioista, jotka odottavat käsittelyäsi. Työskentele niin, että et enää jatkossa ylitä testaukseesi liittyvää deadlinea.

Ota tiimissäsi käyttöön Meliora Testlabin työtä ohjaavat toiminnot ja mukauta ne haluamallasi tavalla.

Tietosi on sinun

Tietosi on tärkeää ja sinä omistat sen. Olemme vakuuttuneita siitä, että Meliora Testlab on paras valinta laadunvarmistustyöhösi.

Jos me epäonnistuisimme emmekä pysty vakuuttamaan sinua, sitoudumme toimittamaan tietosi sinulle helppokäyttöisessä muodossa.

 
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.