Avoimet työpaikat

 

Laadunvarmistuksen Hyvä Tyyppi – Jyväskylä

Haemme itsellemme työkaveria. Hengitämme laatua sisään ja ulos (hei, laatuahan varmistamassa meidän tuotteemmekin on). Yrityksemme on, niistä mielikuvista huolimatta mitä testaukseen ja laadunvarmistukseen monesti liittyy, pysynyt ketteränä ja Kivana. Näinpä sitten haemmekin nyt sitä Hyvää Tyyppiä, jossa nämä kaksi puolta yhdistyy – olisi hienoa, jos olisit sekä särmä että joustava. Pahitteeksi ei olisi, jos et säikähdä asiakkaita ja tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, nopea oppimaan ja viihdyt monipuolisissa työtehtävissä. Voit olla uralla toiminut konkari tai sellaiseksi halajava – meitä kiinnostaa enemmän se mitä sinä teet meidän kanssa tulevaisuudessa kuin se, mitä olet tehnyt muiden kanssa ennen. Sinun ei tarvitse olla laadunvarmistuksen tai testausalan ammattilainen; voit olla hyvin myös esimerkiksi devaaja, joka ymmärtää toimivien ratkaisujen tärkeyden. Meillä saa kokeilla ja kehittyä.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi työkalun käytön tukemista, työkalun testausta (eli oman koiranruoan syömistä) sekä Testlabiin liittyvää konsultointia. Meidän juttumme on kehittää ja tarjota työkaluamme, Meliora Testlabia, asiakkaillemme ja tukea heitä työkalun käytössä. Tarjoamamme työ liittyy siis juuri tähän. Jos ihan totta puhutaan niin tarkka työnkuva selviää vasta kun tulet mukaan remmiimme. Katsotaan sitten yhdessä mitä käyntikorttiisi kirjataan. Leijonanosa työstä tehdään toimistollamme Jyväskylässä, mutta pieneen määrään matkustelua kannattaa varautua.

Palkitsemisen suhteen mahdollisuudet ovat monet. Joustavampaa työpaikkaa et löydä. Toimipisteemme on Jyväskylän keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Palomäki, etunimi.sukunimi@meliora.fi / p. 040 746 0050. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse ja liitä siihen kertomus siitä, että mitä olet tehnyt aikaisemmin ja vaikkapa palkkatoiveesi.

 

Testausosaaja / ohjelmistotestaaja – Jyväskylä, Helsinki

Haemme testausalan ammattilaisia ohjelmistotestaukseen liittyviin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu sovitusti esimerkiksi testaus-, laadunvarmistus- ja testausautomaatioon liittyvät työt asiakkaidemme projektien tiimien jäsenenä, osallistuminen yrityksemme testauksenhallintatuotteen Meliora Testlabin tuotekehitys- ja tukityöhön ja halutessasi myyntityöhön. Pääset halutessasi osallistumaan tuotekehitykseen, innovoimaan tuotteeseen uusia ominaisuuksia, konkreettisesti parantamaan käyttämiäsi työkaluja ja tekemään työskentelystäsi helpompaa.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta tai testauskonsultoinnista, ymmärrystä yleisesti ohjelmistokehityksestä ja olet utelias tutustumaan uusiin teknologioihin sekä innokas kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Toivomme, että olet oma-aloitteinen tehtäviesi hoidossa ja hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Sijaintipaikkasi voi olla Jyväskylä tai Helsinki. Tehtävä edellyttänee jonkin verran matkustamista etenkin pääkaupunkiseudulla.

Sovitetaan toimenkuva sinulle sopivaksi. Toimimme joustavasti Jyväskylän keskustasta ja voit myös tehdä tarvittaessa etätöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Kanala, etunimi.sukunimi@meliora.fi / p. 050 361 5972. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse ja liitä siihen kertomus siitä, että mitä olet tehnyt aikaisemmin ja palkkatoiveesi.

 

Tarvitsemme sinua

Missiomme on tarjota asiakkaillemme luokassaan parhaita työkaluja ja palveluja laadunhallintaan. Olemme intohimoisia työssämme ja samalla riittävän käytännönläheisiä tarjotaksemme asiakkaillemme heille sopivimpia ratkaisuja.Etsimme lahjakkaita ja luovia ihmisiä liittymään Jyväskylän tiimiimme Keski-Suomessa.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella. Selitä, miksi meidän pitäisi palkata juuri sinut, lähetä mahdollisia työnäytteitäsi sekä palkkatoiveesi. Liitä lyhyt CV liitteeksi. Odotamme yhteydenottoasi! 
 
Meliora tuottaa alan parhaat selainriippumattomat pilvipalveluna tarjottavat laadunvarmistus- ja testauksenhallintatyökalut. Sivuston tiedot.